Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan canlı çıkarmak

Rüyada mezardan canlı çıkarmak

Rüyada mezardan canlı çıkarmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, kısmetinin artacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada mezardan canlı çıkarmak gördüyseniz:

  • Zoraki değişikliklerin asıl hedefi veya değişikliklerin sonucu sizi başarıya taşımak ya da belli konularda işleri halletmeniz olacak.

Rüyada mezardan canlı bebek çıkarmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada mezardan canlı çıkarmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizden canlı balık çıkarmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, geçim kaygısı duymayacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü mezarda canlı görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarda canlı bebek görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına işarettir.

Rüyada mezarda canlı görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret eder.

Rüyada canlıyken mezara girmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments