Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda canlı bebek görmek

Rüyada mezarda canlı bebek görmek

Rüyada mezarda canlı bebek görmek sıkıntılarından arınacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine yorulur.

Rüyada mezarda canlı bebek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almak istiyorsunuz.

Rüyada mezarda canlı bebek görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, eşi tarafından yüceltileceğine alamet eder.

Rüyada mezardan canlı bebek çıkarmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada canlı canlı mezara girmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda canlı insan görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, parasının ve malının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı birini mezara koymak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birini mezarda canlı görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, eşiyle bahtiyar olacağına inanılır.

Rüyada ölüyü mezarda canlı görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı olarak mezara girmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments