Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık yatmak

Rüyada mezarlık yatmak

Rüyada mezarlık yatmak kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık yatmak gördüyseniz:

  • İlerlemek için ani hareketler ya da değişiklikler yapmaktan veya ani kararlar almaktan sakının.

Rüyada iki mezar arasında yatmak kazançlı bir adım atılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, başarılı bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada mezarda yatmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar yanında yatmak merdiven atlayacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta yatmak şanssızlık yaşanacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş mezara yatmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye tabir olunur.

Rüyada ölünün mezarına yatmak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada mezar içine yatmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine işarettir.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments