Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda iskelet görmek

Rüyada mezarda iskelet görmek

Rüyada mezarda iskelet görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, sorunların kalmayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, bereket ve zenginlik olacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine yorulur.

Rüyada mezarda iskelet gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce ortaya çıkacak şeyleri beklemenizde fayda var.

Rüyada mezarlıkta iskelet görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada mezar içinde iskelet görmek kısmetinizin açılacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezardan iskelet çıkarmak rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine işaret eder.

Rüyada mezarda iskelet görmek bol bol hayır duası alınacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık ve iskelet görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar ve iskelet görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, ayaklandıracağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda insan iskeleti görmek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iskelet görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, ün yapmayı başaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments