Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iskelet görmek

Rüyada iskelet görmek

Rüyada iskelet görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, kişinin şifa bulacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, kısmetinin açılacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada iskelet gördüyseniz:

  • Daha çok araştırma gerektiren konularda sorumluluğu üzerinize alabilirsiniz.

Rüyada iskeleden düşmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, muradın olacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar içinde iskelet görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına işaret eder.

Rüyada iskelet kafa görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü iskeleti görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet eder.

Rüyada ölen birinin iskeletini görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada canlı iskelet görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan iskelet çıkarmak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta iskelet görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments