Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar ve iskelet görmek

Rüyada mezar ve iskelet görmek

Rüyada mezar ve iskelet görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, o kimselerden menfaat göreceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar ve iskelet gördüyseniz:

  • Çok yakında ortaya çıkacak ipuçları yeni uyarlamaların nasıl işe yaradığını görmenizi sağlayabilir.

Rüyada mezarda iskelet görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada mezar içinde iskelet görmek iyi zamanlar geçireceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar ve iskelet görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına işarettir.

Rüyada mezardan iskelet çıkarmak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada mezarda insan iskeleti görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, yeni bir ev alınacağına, üzüntülerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada mezarlık ve iskelet görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta iskelet görmek yeni malların alınacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin iskeletini görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments