Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık ve iskelet görmek

Rüyada mezarlık ve iskelet görmek

Rüyada mezarlık ve iskelet görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık ve iskelet gördüyseniz:

  • Alışılmadık iş birlikleri veya ilişkiler geleceğiniz üzerinde olumlu etki yaratabilir.

Rüyada mezardan iskelet çıkarmak eline geçen malları tutamayacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar ve iskelet görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına işarettir.

Rüyada mezarda insan iskeleti görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, borçlanıp, hasta olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine işarettir.

Rüyada mezar içinde iskelet görmek aralarından su sızmayacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık ve iskelet görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta iskelet görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine yorulur.

Rüyada mezarda iskelet görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah iskeleti görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, engel teşkil edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments