Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta iskelet görmek

Rüyada mezarlıkta iskelet görmek

Rüyada mezarlıkta iskelet görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta iskelet gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda olayları lehinize çevirebilmenizi sağlayacak fikirler bulabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta iskelet görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, ona şifa olmayacağına delalettir.

Rüyada mezarda iskelet görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, çok zor günler yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına inanılır.

Rüyada mezar içinde iskelet görmek evini ve ailesini unutacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine işarettir.

Rüyada mezarda insan iskeleti görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada mezardan iskelet çıkarmak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık ve iskelet görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mezar ve iskelet görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada iskeleden düşmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, buna rağmen kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments