Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün yapmak

Rüyada düğün yapmak

Rüyada düğün yapmak üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün yapmak gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlara çok fazla zaman ayırıyor olabilirsiniz.

Rüyada düğün alışverişi yapmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada düğünde konuşma yapmak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalettir.

Rüyada gelinlik giyip düğün yapmak kafasının rahatlayacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birine düğün yapmak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, işe başlanacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada düğün yemeği yapmak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğluna düğün yapmak maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına yorulur.

Rüyada düğünde yemek yapmak rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine yorulur.

Rüyada gelinlik giymek düğün yapmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, helal kazanç elde edeceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments