Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sünnet düğünü yapmak

Rüyada sünnet düğünü yapmak

Rüyada sünnet düğünü yapmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, rızkının çoğalacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yüzünün hep güleceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sünnet düğünü yapmak gördüyseniz:

  • Size veya başkalarına ait amaçları gerçekleştirme ya da uygulamaya koyma konusunda tereddütleriniz varsa, hiç başlamayın.

Rüyada oğluna sünnet düğünü yapmak işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sünnet düğünü hazırlığı yapmak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, zorluklarının kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada sünnet düğünü yapmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun sünnet düğününü görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı inanılır.

Rüyada sünnet düğününde bulunmak büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine işarettir.

Rüyada oğlunun sünnet düğünü görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sünnet düğününe gitmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına işarettir.

Rüyada sünnet düğün görmek mutluluktan havalara uçacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments