Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine pislemek

Rüyada kendine pislemek

Rüyada kendine pislemek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine pislemek gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp, kendi yolunuzda devam etme kararı alabilirsiniz.

Rüyada üzerine pislemek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yola pislemek sorunlarına da çözümler bulacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun altını pislediğini görmek kısmetli bir kişi olunacağına, yardım edeceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada altına pislemek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, yatırımların heba olacağına işaret eder.

Rüyada banyoya pislemek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, şöhretli biri olunacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sokak ortasına pislemek sonra kendi işini kuracağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pantolonuna pislemek her şeyin sarpa saracağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, korkularından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun pislediğini görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments