Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara gül koymak

Rüyada mezara gül koymak

Rüyada mezara gül koymak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara gül koymak gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz daha olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada mezara gül koymak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine inanılır.

Rüyada gülü suya koymak iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada vazoya gül koymak dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezara para koymak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine delalettir.

Rüyada mezara koymak daha fazla rızık elde edileceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara insan koymak kızı olanların da gelin edeceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına inanılır.

Rüyada mezara taş koymak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölmeyen birini mezara koymak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments