Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmeyen birini mezara koymak

Rüyada ölmeyen birini mezara koymak

Rüyada ölmeyen birini mezara koymak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yıkılacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada ölmeyen birini mezara koymak gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz olasıdır.

Rüyada canlı mezara koymak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı rivayet eder.

Rüyada mezara koymak çok zor bir yoldan geçeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada mezara insan koymak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada cenazeyi mezara koymak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına yorulur.

Rüyada anneyi mezara koymak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına, fırsatların elden kaçacağına tabir olunur.

Rüyada mezara para koymak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına delalettir.

Rüyada mezarlara çiçek koymak sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına alamet eder.

Rüyada eşini mezara koymak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments