Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara koymak

Rüyada mezara koymak

Rüyada mezara koymak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına delalet eder.

Rüyada mezara koymak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını algılama biçiminiz meslektaşlarınızınkinden ya da yakınlarınızınkinden farklı olabilir.

Rüyada canlı birini mezara koymak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmeden mezara koymak sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini mezara koymak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada kendini mezara koymak iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, koyu muhabbette kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenazeyi mezara koymak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birini mezara koymak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına alamet eder.

Rüyada mezara koymak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına yorulur.

Rüyada mezara taş koymak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, birikmiş parasının olacağına, yeni bir eve taşınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments