Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara insan koymak

Rüyada mezara insan koymak

Rüyada mezara insan koymak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına yorulur.

Rüyada mezara insan koymak gördüyseniz:

  • Maddi konularda daha fazlasını vaat eden her tür iş, ilişki veya proje ilgi alanınıza girebilir.

Rüyada mezara insan koymak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kendini mezara koymak başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, güzel günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara çelenk koymak barış ve sevgi içinde olacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmeyen birini mezara koymak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine işarettir.

Rüyada canlı mezara koymak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, darlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini mezara koymak çok daha güçlü biri haline geleceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına yorulur.

Rüyada bebeği mezara koymak işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini mezara koymak dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, işlerdeki karın artacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments