Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara gömmek

Rüyada mezara gömmek

Rüyada mezara gömmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına yorulur.

Rüyada mezara gömmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, sevdiğiniz bir kişiyle zaman geçirmeniz ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Rüyada canlı canlı mezara gömmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek kısmet bolluğu yaşanacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, evdeki nimetin çoğalacağına delalettir.

Rüyada birini mezara gömmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, parasına da para ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada mezara ekmek gömmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların ortadan kalkacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kendini mezara gömmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada mezara bir şey gömmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Rüyada mezara adam gömmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, ümitsizliğe, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezara birini gömmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments