Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara ekmek gömmek

Rüyada mezara ekmek gömmek

Rüyada mezara ekmek gömmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına inanılır.

Rüyada mezara ekmek gömmek gördüyseniz:

  • Eski bir meslektaş ya da arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz ya da ani gelişmeler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada mezara ekmek gömmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada toprağa ekmek gömmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, yazgısının güzelleşeceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara altın gömmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Rüyada ölüyü mezara gömmek mutluluk dolu haberler alınacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına işarettir.

Rüyada canlı canlı mezara gömmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini mezara gömmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına delalettir.

Rüyada diriyi mezara gömmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, sorunlarını çözeceğine, endişelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara bebek gömmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments