Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar ağlamak

Rüyada mezar ağlamak

Rüyada mezar ağlamak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mezar ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketlerinin nedenleri ya da bazı girişimlerinizin gerçekçi olup olmadı konusunda şüpheleriniz olabilir.

Rüyada mezar görüp ağlamak zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada mezarın başında ağlamak maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına inanılır.

Rüyada birinin mezarında ağlamak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının mezarında ağlamak çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, kişinin daha çok kazanacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir mezar başında ağlamak büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada annenin mezarında ağlamak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada mezara sarılıp ağlamak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık başında ağlamak kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sorunlarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments