Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa ekmek gömmek

Rüyada toprağa ekmek gömmek

Rüyada toprağa ekmek gömmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada toprağa ekmek gömmek gördüyseniz:

  • Biraz arka planda kalmakta fayda var.

Rüyada toprağa ekmek gömmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini toprağa gömmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada toprağa kağıt gömmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı toprağa gömmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa kitap gömmek mal ve varlık sahibi olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağa patates gömmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada parayı toprağa gömmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada birini diri diri toprağa gömmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, verimliliğinin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments