Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivene çiş yapmak

Rüyada merdivene çiş yapmak

Rüyada merdivene çiş yapmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, istenmeyen bir yolculuğa, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada merdivene çiş yapmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada merdivene çiş yapmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine delalet eder.

Rüyada merdivende çiş yapmak kişinin yaşamının değişeceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına inanılır.

Rüyada havuza çiş yapmak onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, ona emek vereceğine yorulur.

Rüyada halıya çişini yapmak birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, ne yapacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye rivayet eder.

Rüyada halıya çiş yapmak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada bardağa çiş yapmak hak yolundan uzaklaşacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada leğene çiş yapmak çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada camiye çiş yapmak atılan adımların sıkıntı yaratacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments