Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanı korkutmak

Rüyada aslanı korkutmak

Rüyada aslanı korkutmak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslanı korkutmak gördüyseniz:

  • Bozuk, çürük ya da uzun ömürlü olmayan şeyler almaya, aldatılmaya ya da kendi dikkatsizliğinizden para kaybetmeye açıksınız.

Rüyada aslanı korkutmak neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada korkudan bayılmak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, esenlik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkudan ağlamak kısmetlerin çoğalacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada korku korkutmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine inanılır.

Rüyada korkudan konuşamamak sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulur.

Rüyada korku evi görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine alamet eder.

Rüyada eşi tarafından korkutulmak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden korkup kaçmak başarılarının çoğalacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments