Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korku korkutmak

Rüyada korku korkutmak

Rüyada korku korkutmak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalettir.

Rüyada korku korkutmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durun.

Rüyada şeytanın korkuttuğunu görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkup dua okumak kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalet eder.

Rüyada köpeği korkutmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına alamet eder.

Rüyada cinden korkup dua okumak maddi olarak üstünlük elde edeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada birinden korkup saklanmak canın ve malının da her zaman güvende olacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada korkup tekbir getirmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işaret eder.

Rüyada cinler tarafından korkutulmak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada korkudan çığlık atmak büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments