Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkudan konuşamamak

Rüyada korkudan konuşamamak

Rüyada korkudan konuşamamak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkudan konuşamamak gördüyseniz:

  • Bazı gerçeklerden sakınmanızın karşı tepkileri sizi zorlayabilir.

Rüyada korkudan konuşamamak yükseleceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada korkup konuşamamak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada korkudan ağaca çıkmak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işarettir.

Rüyada korkuyla koşmak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkudan ağlamak saygın biri olacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına alamet eder.

Rüyada ölüden korkup kaçmak özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalet eder.

Rüyada ölüm korkusu yaşadığını görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni korkuttuğunu görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments