Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden korkup kaçmak

Rüyada birinden korkup kaçmak

Rüyada birinden korkup kaçmak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, çevrenizden takdir görmeye, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden korkup kaçmak gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada korkudan kaçmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada babadan korkup kaçmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, parasının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkup kaçmak saklanmak sevilen bir işe ortak olunacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeklerden korkup kaçmak günah işleyeceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada korkup birinden kaçmak sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada köpekten korkup kaçmak şansının ve bahtının açılacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına inanılır.

Rüyada korkup kaçmak gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına rivayet eder.

Rüyada yılandan korkup kaçmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments