Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korku evi görmek

Rüyada korku evi görmek

Rüyada korku evi görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada korku evi gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olabilir veya ısrarlardan bunalabilirsiniz.

Rüyada korku evi görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkup eve saklanmak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada korku hissetmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına inanılır.

Rüyada korkup kaçtığını görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada korkudan bağırmak az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada korkulu rüya görmek güzel bir hayatı olacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada korkuyla dua okumak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işaret eder.

Rüyada korkup bağırarak uyanmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments