Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkudan ağlamak

Rüyada korkudan ağlamak

Rüyada korkudan ağlamak yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, maddi olarak zarar edileceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korkudan ağlamak gördüyseniz:

  • Birlikte eskileri anımsayarak çok hoş vakit geçireceksiniz.

Rüyada korkup ağladığını görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkup ağlamak keyiflerinin yerinde olacağına, kazancın çoğalacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada korkuyla ağlamak anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada korkudan ağlamak içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada korkup dua okuduğunu görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkudan tövbe etmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet eder.

Rüyada yılandan korkup kaçmak rahat bir dönem yaşanacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytandan korkup besmele çekmek hasret çekenlerin kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments