Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini mezara gömmek

Rüyada annesini mezara gömmek

Rüyada annesini mezara gömmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, parasının azalacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına yorulur.

Rüyada annesini mezara gömmek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalısınız.

Rüyada anneyi mezara gömmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, herkesin şaşırtılacağına işaret eder.

Rüyada annesini mezara gömmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada mezara bir şey gömmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalettir.

Rüyada canlı canlı mezara gömmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Rüyada mezara adam gömmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, huzurunun bozulacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara bebek gömmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına işaret eder.

Rüyada mezara bişey gömmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada canlı insanı mezara gömmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments