Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın yanından geçmek

Rüyada yılanın yanından geçmek

Rüyada yılanın yanından geçmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın yanından geçmek gördüyseniz:

  • Tartışmalar gereksiz vakit kaybı anlamına gelebilir.

Rüyada yılanın yanından geçmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın yanından geçmek büyük bir tartışma yaşayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar yanından geçmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada caminin yanından geçmek her geçen gün başarıların artacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet eder.

Rüyada ateşin yanından geçmek gereksiz bir harcama yapılacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada mezarlık yanından geçmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada aslanın yanından geçmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami yanından geçmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çevrenizden takdir görmeye, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments