Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin iskeletini görmek

Rüyada ölmüş birinin iskeletini görmek

Rüyada ölmüş birinin iskeletini görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, sorumlulukların azalacağına, sağlığının yerinde kalacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, rahat bir hayat süreceğine, gelirinin azalacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin iskeletini gördüyseniz:

  • Akışta kalmanızda fayda var.

Rüyada ölünün iskeletini görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada bebek iskeleti görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, kazancının çok daha fazla olacağına delalet eder.

Rüyada mezarlık ve iskelet görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına işarettir.

Rüyada hayvan iskeleti görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada at iskelet görmek rahat edeceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Rüyada balık iskeleti görmek olumsuz haberler alacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada mezardan iskelet çıkarmak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet eder.

Rüyada dinazor iskeleti görmek açların doyacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments