Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar türbe görmek

Rüyada mezar türbe görmek

Rüyada mezar türbe görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, epey bir zarara uğrayacağına, anne baba duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada mezar türbe gördüyseniz:

  • İleride elde edeceğiniz başarıların hayallerini kuruyorsunuz.

Rüyada türbede mezar görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada mezar ve türbe görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, engellerin ortadan kalkacağına, yeni iş kapılarının açılacağına alamet eder.

Rüyada mezar türbe görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya tabir olunur.

Rüyada türbe mezar görmek istenmeyen olayların olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbe ve mezar görmek keyifli sohbetler edeceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet eder.

Rüyada türbe adı görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sürekli tartışacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada türbeye el sürmek aksiliklerin başgöstereceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine alamet eder.

Rüyada evliyaların türbesini görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, adeta sinirden küplere bineceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments