Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar ve türbe görmek

Rüyada mezar ve türbe görmek

Rüyada mezar ve türbe görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, rahatının da yerine geleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar ve türbe gördüyseniz:

  • Aceleci olmamanızda fayda var.

Rüyada türbe mezar görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar türbe görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada mezar ve türbe görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada türbe ve mezar görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada türbede mezar görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına delalettir.

Rüyada boş türbe görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada türbeye basmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine rivayet eder.

Rüyada bebek türbesi görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments