Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbe adı görmek

Rüyada türbe adı görmek

Rüyada türbe adı görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işarettir.

Rüyada türbe adı gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplar ya da farklı konularda farklı yanlışlar yaptığınız kişilere müdahale etmemelisiniz.

Rüyada türbe adı görmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına tabir olunur.

Rüyada adını görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada adının yazıldığını görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, eşi tarafından yüceltileceğine işaret eder.

Rüyada şeytanın adını duymak rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada şehir adı duymak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokak adı görmek işlerinin çok iyi gideceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin adını görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalet eder.

Rüyada sure adı görmek evindeki huzurun bozulacağına, güçlendikçe güçleneceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments