Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbe ve mezar görmek

Rüyada türbe ve mezar görmek

Rüyada türbe ve mezar görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada türbe ve mezar gördüyseniz:

  • Meraklılığınız nedeniyle ilginç diyaloglar içine girebilirsiniz.

Rüyada mezar türbe görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işarettir.

Rüyada mezar ve türbe görmek isteklerine kavuşacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada türbe ve mezar görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine rivayet eder.

Rüyada türbede mezar görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına rivayet eder.

Rüyada türbe mezar görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil türbeye gitmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir türbeye gitmek rızkın kesilmeyeceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bazen de rahat geçeceğine alamet eder.

Rüyada yuşa hazretlerinin türbesini görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, gidilecek yönün belirleneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments