Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbe mezar görmek

Rüyada türbe mezar görmek

Rüyada türbe mezar görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, çaresizleşeceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, tazeleneceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına delalet eder.

Rüyada türbe mezar gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı plan veya projeleriniz varsa, kafanızda, olayların aynen istediğiniz şekilde gelişeceğini düşleyerek şekillendirebilirsiniz.

Rüyada mezar ve türbe görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada türbe ve mezar görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada türbede mezar görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük özgüven kazanacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına tabir olunur.

Rüyada türbe mezar görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar türbe görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada türbe bahçesi görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kadın türbesi görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine alamet eder.

Rüyada mevlanaunın türbesini görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments