Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık mezar taşı görmek

Rüyada kırık mezar taşı görmek

Rüyada kırık mezar taşı görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına inanılır.

Rüyada kırık mezar taşı gördüyseniz:

  • Yeni düşünceler üretecek, olayların gelişimine hemen uyum sağlayacaksınız.

Rüyada kırık mezar taşı görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, eğlence ve renk geleceğine tabir olunur.

Rüyada kırık tek taş yüzük görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık taş görmek derin bir nefes alacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına yorulur.

Rüyada mezar taşına oturmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet eder.

Rüyada eski mezar taşı görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işaret eder.

Rüyada evde mezar taşı görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, ortaklıkların bozulacağına işarettir.

Rüyada mezar taşına basmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalet eder.

Rüyada mermer mezar taşı görmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments