Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin mezar taşını görmek

Rüyada birinin mezar taşını görmek

Rüyada birinin mezar taşını görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, kısmetin kapanacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birinin mezar taşını gördüyseniz:

  • Ani bir yolculuk ihtimali var.

Rüyada iki tane mezar taşı görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada mezardan taş çıkarmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar taşı yazmak imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, aradığı çareleri bulacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mezar taşının oynadığını görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına yorulur.

Rüyada tarihi mezar taşı görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mezar taşı görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada taştan mezar görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına alamet eder.

Rüyada kırık mezar taşı görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments