Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşı görmek

Rüyada mezar taşı görmek

Rüyada mezar taşı görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, helal lokmalar yiyeceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yolculuğa, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada mezar taşı gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde ya da iş hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada taş mezar görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşı kırmak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını ve mezar taşını görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, dünya malına kavuşulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar taşı yazısı okumak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşı yazmak kimseye borçlanmayacağına, işlerin büyüyeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşı dikmek dertlerin sona ereceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada mezar taşı yaptırmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşına yazı yazmak kişinin afiyette olacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments