Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah mezar taşı görmek

Rüyada siyah mezar taşı görmek

Rüyada siyah mezar taşı görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada siyah mezar taşı gördüyseniz:

  • Gururlu tavırların sizden beklenen şeyler konusunda sizi sıkıntıya sokmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada siyah mezar taşı görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalettir.

Rüyada mezar taşı temizlemek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mezar taşı yıkamak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin mezar taşını görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıktan taş toplamak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine alamet eder.

Rüyada annenin mezar taşını görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar ve mezar taşı görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada kırık mezar taşı görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments