Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşını sökmek

Rüyada mezar taşını sökmek

Rüyada mezar taşını sökmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, kötü sözler duyacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada mezar taşını sökmek gördüyseniz:

  • Altından kalkılması gereken çok sayıda iş veya halledilmesi lazım gelen karışıklıklar olabilir.

Rüyada mezar taşı sökmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada mezar taşını sökmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, güç alacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada kaldırım taşı sökmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada taş sökmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada mezar sökmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi mezar taşını okumak helal lokma yiyeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya mezar taşı görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada mezar ve mezar taşı görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, attığı adımların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments