Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar sökmek

Rüyada mezar sökmek

Rüyada mezar sökmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada mezar sökmek gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmenin yollarını aramaya başlayabilirsiniz.

Rüyada mezar taşını sökmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine yorulur.

Rüyada mezar taşı sökmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar sökmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yün kazak sökmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan soğan sökmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada başkasının dişini sökmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulur.

Rüyada soğan sökmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine delalet eder.

Rüyada yerden patates sökmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments