Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş sökmek

Rüyada taş sökmek

Rüyada taş sökmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada taş sökmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların değişmemesinden sıkılıyorsanız, değişmeye başladığını fark edeceksiniz.

Rüyada taş sökmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşını sökmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşı sökmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, aradaki buzları eriteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaldırım taşı sökmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına delalettir.

Rüyada iplik sökmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada kapıyı yerinden sökmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada dolap sökmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına tabir olunur.

Rüyada soğan sökmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments