Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşı kırmak

Rüyada mezar taşı kırmak

Rüyada mezar taşı kırmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşı kırmak gördüyseniz:

  • Sana yardım etmek isteyen dostların uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Rüyada mezar taşı kırmak kafasının rahat olacağına, çok güzel işlere gireceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulur.

Rüyada taşı kırmak ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balyozla taş kırmak kırgınlıkların geçeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada taş kırmak rahat yaşayacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine işarettir.

Rüyada taş atıp cam kırmak iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada mezar taşı görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, verilen emeklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada yaşayan birinin mezar taşını görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada taş mezar görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments