Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar tamir etmek

Rüyada mezar tamir etmek

Rüyada mezar tamir etmek ağız tadının yerinde kalacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada mezar tamir etmek gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlar veya sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada mezar tamir etmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, başarıya ve zafere doymayacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarı tamir etmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada saat tamiri görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada bina tamir etmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolap tamir etmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada radyo tamir etmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalettir.

Rüyada köprü tamir etmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments