Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü tamir etmek

Rüyada köprü tamir etmek

Rüyada köprü tamir etmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada köprü tamir etmek gördüyseniz:

  • En doğru şartları oluşturabileceğiniz zamanı bulmanızda fayda var.

Rüyada köprü tamir etmek sorunların yakında son bulacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet eder.

Rüyada yatak tamir etmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada yüzük tamir ettirmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada ev tamir ettiğini görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine delalettir.

Rüyada baca tamir etmek anne babanın üzüntü duyacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulur.

Rüyada tabanca tamir etmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tamirci olmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada kolye tamir etmek işlerin de hafifleyeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments