Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta palet görmek

Rüyada tahta palet görmek

Rüyada tahta palet görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada tahta palet gördüyseniz:

  • Birbirine zıt fikirleri, olayları ya da konuları aynı potada eritmek veya değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada tahta palet görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalettir.

Rüyada paletli kepçe görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, yenisinin başlayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz paleti görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada paletle yüzmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına inanılır.

Rüyada palet görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, zor durumlarda kalacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine rivayet eder.

Rüyada denizde paletle yüzmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada tahta yontmak komşularla ters düşüleceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine yorulur.

Rüyada tahta biti görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments