Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat sıvamak

Rüyada inşaat sıvamak

Rüyada inşaat sıvamak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, bebek sahibi olunacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inşaat sıvamak gördüyseniz:

  • Belli konularda beklediğiniz bilgilere ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada inşaat sıvamak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada tavan sıvamak elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, karlı işler alacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evin duvarını sıvamak nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya delalet etmektedir.

Rüyada ev sıvamak belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin dışını sıvamak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine delalet etmektedir.

Rüyada dam sıvamak tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada sıvacı görmek güzel günler yaşanacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına inanılır.

Rüyada duvarı çamurla sıvamak aile hayatının hayır getireceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, çocuklarının fazla olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments