Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol sıvamak

Rüyada kol sıvamak

Rüyada kol sıvamak küslerin ve kırgınların barışacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, umutlarının tazeleneceğine, kalben çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada kol sıvamak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızı, iş arkadaşlarınızı ya da birlikte iş yaptığınız kişileri inceleyerek yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada kolları sıvamak kazancını iki kat arttıracağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada kol sıvamak onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurla duvar sıvamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına delalet eder.

Rüyada evin dışını sıvamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada tavan sıvamak tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, başarılarının kalıcı olacağına, canını sıkılacağına işaret eder.

Rüyada duvarı sıvamak onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, bütçesinin genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada ev sıvamak ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar sıvamak başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments