Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev sıvamak

Rüyada ev sıvamak

Rüyada ev sıvamak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine inanılır.

Rüyada ev sıvamak gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Rüyada evi sıvamak yüzünün her daim güleceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalet eder.

Rüyada çamurla ev sıvamak daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet eder.

Rüyada ev sıvamak önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada evi çamurla sıvamak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dam sıvamak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına tabir olunur.

Rüyada mezar sıvamak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada inşaat sıvamak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına yorulur.

Rüyada evin duvarını sıvamak kötü günler görüleceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments