Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıyı onarmak

Rüyada çatıyı onarmak

Rüyada çatıyı onarmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sorunların biteceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına rivayet eder.

Rüyada çatıyı onarmak gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz gayretin yararını göremeyebilirsiniz.

Rüyada çatıyı onarmak kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısını onarmak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, yeni bir semte taşınılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev çatısı onarmak ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatı onarmak maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kapı onarmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet onarmak yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, şansının ve bahtının açılacağına delalettir.

Rüyada evi onarmak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bina onarmak keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, işini kaybedeceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments