Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermerin kırıldığını görmek

Rüyada mermerin kırıldığını görmek

Rüyada mermerin kırıldığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, rakiplerin üzüleceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, amaçlardan sapmaya, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mermerin kırıldığını gördüyseniz:

  • İstemediğiniz veya hazır olmadığınız konularda sizi sorguya çeken kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mermer kırıldığını görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işarettir.

Rüyada mermerin kırıldığını görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada mermer kırılması görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış mermer görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer merdiven çıkmak girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına inanılır.

Rüyada mermer masa görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına yorulur.

Rüyada mermer madeni görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada mermer lahit görmek fakirlerin zenginleşeceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments